Şehit Muammer Dur İlkokulu
Gürağaç Köyü GÜCE/GİRESUN

VİZYON

Okulumuzun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

MİSYON

Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak.Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmaktır.

Kütüphane Kitap Sayısı :308
Öğretim Şekli :4 Sınıf Bir Arada Eğitimini Sürdüren Birleştirilmiş Sınıflı İlkokul

4 Sınıf Bir Arada Eğitimini Sürdüren Birleştirilmiş Sınıflı İlkokul

08:30/14:20

Her gün gidiş geliş sağlayan servis bulunmamaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Güce ilçe merkezine 8 Km. uzaklıktadır. Espiye ilçe merkezine ise 13 km. uzaklıkta bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz Güce ve Espiye ilçelerine konum itibariyle oldukça yakın konumdadır. Karşısında ilit ve Kuluncak köyleri ile komşu durumdadır.